EHiN 2022

Møt oss på EHiN

Vi setter fokus på tjenester som sørger for en tryggere passordfri hverdag for ansatte i helsesktoren!

Avtal et møte med oss
fido2-kort-usb-mobil-laptop-2x
ID OG AUTENTISERING

Passordfri hverdag, med lynrask og sikker pålogging

Se hvor enkelt ansatte kan bruke passordfri pålogging på PC og mobil. Støtter høyeste sikkerhetsnivå for tilgang til offentlige og interne tjenester, kan kombineres med adgangskontroll, og andre RFID-tjenester. Løsningen benytter FIDO2-teknologi i stedet for PKI og sertifikater, og gjør det dermed enklere å logge inn på tvers av ulike digitale arbeidsflater.

Kom innom standen vår for en demo!👨‍💻

HELSE SØRØST - Sykehuspartner

På EHiN kan du høre Tord Eirik Børdal fortelle om Helse SørØst sin strategi og tiltak for å kvitte seg med brukernavn/passord og lage en enklere brukerreise for alle ansatte - uavhengig av arbeidsflate.
9. nov kl 09:00 - 10:00 i Møterom X-BOX

TRONDHEIM KOMMUNE

Passordfri løsning rigget for mobil arbeidsstyrke.
Buypass sin FIDO2-baserte ID og autentiseringsløsning er tatt i bruk når Trondheim, som første kommune, er over på Helseplattformen.
Les vår kundehistorie om Trondheim Kommune

KVAM, EIDFJORD OG ULVIK

"Slo av" alle brukernavn og passord og gikk over til sikker pålogging i digitale tjenester gjennom  «Single-Sign-On»-løsning.

Smartkort-løsningen fra Buypass ble en alt-i-ett løsning for alle ansatte, sier Hans-Christian Berstad, IT sjef i Kvam kommune.
Les om løsningen til Kvam, Eidfjord og Ulvik Kommune

Meld deg på Nyhetsbrev fra Buypass

fido2-brikker-smartkort-2
NY TEKNOLOGI FOR SIKKER TILGANG

En for alle!

Løsningen baseres på åpne standarder og FIDO2 teknologi, og tilrettelegger for at ansatte får raskere tilgang til alle offentlige jobbsystemer, med høyere sikkerhet og ikke minst, en helt passordfri hverdag.

FIDO2 alene er ikke nok, men sammen med tillitstjenester på eIDAS-nivå åpnes helt nye muligheter for enkel og sikker pålogging. Løsningen leveres både på smartkort og yubikeys, og har både selvbetjent og operatør assistert innrullering. Med smartkort kan bedriften kombinere enkel og sikker pålogging med tradisjonelle RFID-tjenester som adgangskontroll, sikker print, kantinebetaling m.m.